Benvingut a
Immo la Peguera

El teu soci immobiliari de confiança al Principat d’Andorra!

Som una agència immobiliària líder especialitzada en la compra d’immobles d’alta qualitat a Andorra.

El nostre equip experimentat i apassionat es dedica a oferir un servei excepcional als nostres clients, ajudant-los a realitzar els seus somnis immobiliaris en aquest bell país dels Pirineus.

Demanda
fins al
lliurament de les claus

Tant si busqueu una vil·la de luxe a la muntanya, un apartament modern al centre de la ciutat, un xalet tradicional en un poble petit o qualsevol altre tipus de propietat, estem aquí per ajudar-vos en cada pas del camí. El nostre coneixement profund del mercat immobiliari andorrà ens permet presentar-vos una selecció diversificada d’immobles segons els vostres criteris i el vostre pressupost.

A Immo la Peguera entenem que la compra d’immobles pot ser un procés complex, per això ens enorgulleix oferir un servei personalitzat, transparent i de qualitat als nostres clients.

El nostre equip multilingüe està preparat per respondre totes les vostres preguntes, guiar-vos en els tràmits administratius i ajudar-vos a negociar i concloure transaccions immobiliàries amb èxit.

Per què triar
Immo la peguera ?

Com a empresa immobiliària registrada a Andorra, hem establert sòlides col·laboracions amb professionals locals com advocats, notaris, arquitectes i contractistes, per oferir-te una experiència immobiliària completa i sense preocupacions.

Exploreu la nostra cartera de propietats en línia o poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per discutir les vostres necessitats immobiliàries.

Tant si voleu:

  • Invertir en béns arrels andorrans,
  • Troba la teva residència principal,
  • Lloguer una propietat de temporada

Estem aquí per ajudar-te a dur a terme els teus projectes immobiliaris amb total tranquil·litat.